Call Center : 0 553 959 29 92

BERKANT VARSA SORUN YOK !

BERKANT VARSA SORUN YOK !
Çağdaş Cumhuriyet zorlu maçların takımı olduğunu birkez daha gösterdi !

Çağdaş Cumhuriyet ile Ufuktepegücü karşı karşıya geldi. İki güçlü ekibin mücadelesine ilgide oldukça yüksekti. Maça hızlı başlayan taraf Ufuktepe oldu. Dakikalar 2 gösterirken Batuhan'ın attığı golle öne geçmeyi başardılar. Bu gole cevap gecikmedi. Dakikalar 5 gösterirken Eray , Cumhuriyet'in çocukları adına skoru eşitledi.  Dakikalar 10 gösterirken harika paslarla gelen Çağdaş Cumhuriyet , Berkant'ın attığı muthiş golle öne geçmeyi başardı. İlk yarının son 5 dakikasına girerken vites attıran Ufuktepegücü, üst üste bulduğu iki golle tekrar öne geçmeyi başardı. İlk yarı 3-2 Ufuktepegücünün üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıda ortalık iyice kızıştı. İki takımda kazanmak adına muthiş bir mücadele veriyordu. Müsabakanın 33 dakıkasına girerken Eray ikinci sarıdan gördüğü kırmızı  kart nedeniyle oyundan atıldı. Çağdaş Cumhuriyet kalan dakıkalarda 1 kişi eksik devam etmek zorunda kaldı.  Dakikalar 38 gösterirken Batuhan skoru 4-2 getirdi . Fark ilk kez ikiye çıktı. Bu dakıkadan sonra mücadele de tempo tavan yaptı !  Mücadeleyi hiç bırakmayan Çağdaş Cumhuriyet son 10 dakıka da küllerinden doğdu!  Eksik kalmasına ragmen maçı hiç bırakmayan ekip son 10 dakıka harıka bir geri dönüşe imza attı ! Üst üste bulduğu gollerle ipten dönen ekip geriden gelerek skoru 6-4 yaptı ! Mücadele 6-4 skorla sonuçlanırken Berkant ve Berkay attığı gollerle takımına 3 puanı getiren isimler oldu.

Ufuktepegücü ise oynadığı harıka futbolu gene puanla sonuçlandıramadı. Ligdeki herkese kendini kanıtlayan ve zorlu ekiplerle oynadığı güzel oyunlara rağmen sonuca bir türlü ulaşamaması bu takımın kaderi galiba...

ÇAĞDAŞ CUMHURİYET OYUNCUSU ERAY AÇIKGÖZ GÖRDÜĞÜ KIRMIZI KART SEBEBİYLE DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLMİŞTİR !

ERAY AÇIKGÖZ gördüğü kırmızı kart nedeniyle ( hakeme, lige , koordinatörlere  kötü söylemlerde , hakaretlerde bulunduğu için ikinci kez disiplin kuruluna sevk edilmiştir.)

UFUKTEPEÜGÜCÜ OYUNCUSU ALİŞAN ALKAN GÖRDÜĞÜ KIRMIZI KART SEBEBİYLE DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLMİŞTİR.

Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.