Call Center : 0 553 959 29 92

BİRLİK SK 'DAN LİDERE ÇELME !

BİRLİK SK 'DAN LİDERE ÇELME !
Birlik Sk , harika oyunuyla lideri devirdi !

Birlik Sk ile Hıdırlıktepe Fk karşı karşıya geldi. Mücadele oldukça yüksek tempoda başladı. Maça harika bir başlangıç yapan taraf Birlik Sk oldu. Erken bulduğu üst üste iki golle skor avantajını ele alan ekip , ilk 10 dakika da kusursuz bir oyun sergiledi. Rakibini iyi okuyan Birlik Sk , dersine iyi çalıştığını resmen gösteriyordu. Kontra ataklarla hızlı çıkan ekip , Hıdırlıktepe FK  defansı eksik yakalayıp , net fırsatlar buluyordu. İlk yarı  5-2 Birlik SK üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci devre de de vasat bir futbol sergileyen Hıdırlıktepe FK , takım olmakta hayli derece de zorlandı. Sahada ne defans olarak ne de hucum olarak isteneni veremeyen ekip , Birlik Sk karşısında çok zorlandı. Hıdırlıktepe tarafında uyumsuzluk sorunu , bir mağlubiyete neden oldu. 

Birlik Sk takımı mücadele boyunca rakibine ne kadar iyi hazırlandığını resmen gösterdi. Sahada kusursuza yakın bir oyun sergileyebn ekip sahadan 8-5 üstünlükle ayrıldı . Mücadele sonunda tatsız anlar yaşansada , seyir zevki yüksek bir maç oldu !


HIDIRLIKTEPE FK , oyuncusu ÜMÜT ALKAŞ , rakip takıma gösterdiği olumsuz davranışlardan dolayı disiplin kuruluna sevk edilmiştir. 

Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.