Call Center : 0 553 959 29 92

BU GENÇLER ÇOK CAN YAKACAK !

BU GENÇLER ÇOK CAN YAKACAK !
Minyatür team güçlü rakibini geriden gelerek devirmeyi başardı !

Ligin üst sıralarında olan Ufuktepegücü ile Minyatür team karşı karşıya geldi. Müsabaka oldukça yüksek tempoda başladı. Maça iyi başlayan taraf Ufuktepegücü takımı oldu. Bu iyi başlangıcı bulduğu iki golle de skora yansıtmayı başardılar. İlk yarının son dakikalarında bulduğu golle farkı bire indiren Minyatür fc moral tazeledi.  İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci devreye fırtına gibi bir başlangıç yapan Minyatür Team , Türkay'ın ayağından bulduğu üst üste gollerle öne geçmeyi başardı. İkinci devrede  , Ufuktepegücü kaptanı Furkan'ın kırmızı kart görmesiyle, Ufuktepegücü mücadeleye bir kişi eksik devam etti.  Müsabakanın son dakikalarına girerken tempo tavan yaptı.  İki takımda kıyasıya mücadele verirken son dakikalara 5-4 skorla girildi. Bu dakikalara topa daha çok hakim olan Ufuktepegücü beraberlik için çok çaba sarf etsede sahadan istediğini alamadı.

Ligin genç ekibi ise 2-0 geriden gelerek kazandığı maçta kendini bir kez daha kanıtlayarak , ligde cok can yakacagının sinyallerini bir kez daha verdi.

Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.