Call Center : 0 553 959 29 92

DERBİ TADI VERDİ !

DERBİ TADI VERDİ !
Ligin yeni ekibi Keçiören FK , Ankaraöcü takımına konuk oldu . Nefesleri kesen maçta puanlar paylaşıldı !

Ligin yeni ekibi KeçiörenFk ile Ankaraöcü takımı karşı karşıya geldi. Müsabaka oldukça yüksek tempoda başladı. İki takımda saha da oldukça istekli görünüyordu. Maçın başlama düdüğüyle birlikte Bilal'in ayağından gelen golle KeçiörenFk maça 1-0 önde başladı. Ankaraöcü takımı daha maça odaklanamadan kalesinde ikinci golü gördü.  Dakikalar 10 gösterirken Soner'in attığı golle  Ankaraöcü takımı tekrardan maça ortak oldu. Bu golden sadece 1 dakika sonra harika bir gole imza atan Emre İslam takımı adına skoru eşitledi. İlk yarıda karşılıklı goller gelsede  , geriden gelerek öne geçmeyi başaran Ankaraöcü takımı devreyi 5-4 skorla önde kapattı.


İkinci devre , ilk devreye göre daha kısır geçsede müsabaka da tempo hiç azalmadı. İki takımda oldukça arzuluydu. Dakikalar 36 gösterirken , gol perdesini açan Bilal tekrardan sahneye çıkarak skoru eşitledi. Skorun eşitlenmesiyle birlikte tempo tavan yaptı. İzleyenlere derbi tadı veren musabaka da dakikalar 41 gösterirken KeçiörenFk genç yıldızı Eren sahneye çıkarak takımını br kez daha öne geçirmeyi başardı. 

Müsabakanın son dakikalarına girerken sahneye çıkan ligin yıldızlarından Can Talay son sözü söyledi ve skoru 6-6 getirdi. Uzatma dakikalarında iki takımda gole yaklaşsa da skor değişmedi. Puanlar paylaşıldı !


Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.