Call Center : 0 553 959 29 92

DEV MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI !

DEV MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI !
Derbi tadı veren müsabaka da kazanan çıkmadı , puanlar paylaşıldı !

Anadolu Gençlik takımı ile Boğalar takımı karşı karşıya geldi. İki güçlü ekibin maçı yüksek tempoyla başladı. İlk 5 dakıka gol sesi çıkmadı. Dakikalar 7 gösterirken Emre'nin ters kafa vuruşundan gelen golle Boğalar takımı öne geçti. İlk yarı da başka gol sesi çıkmadı ve Boğalar takımı devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Boğalar takımı dakikalar 38 gösterirken Ertuğrul'un attığı golle skoru 2-0 getirdi. Bu golden sonra topun kontorulu tamamen Anadolu Gençlik takımına geçti. Dakikalar 39 gösterirken Furkan'ın attığı harika golle Anadolu Gençlik takımı maça tutundu.Golle birlikte bütün hatlarıyla bastıran A.Gençlik takımı sadece 3 dakıka sonra skoru eşitledi. Skorun eşitlenmesiyle birlikte müsabakada tempo iyice arttı. Son dakikalarda iki takım da kazanmak adına elinden geleni yapsa da , kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı. Saha da tek kazanan dostluk oldu !

Gecenin bir çok yıldızı vardı. Müsabaka boyunca defanstaki müdaleleriyle ve kalenin önüne etten duvar kuran Celal Akkan büyük bir taktir topladı. Kaptan Uğur Ağcay ise bu gece kale de güven verdi.

Anadolu Gençlik takımında ise Emre , Furkan ve Volkan gecenin iyilerindendi.


Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.