Call Center : 0 553 959 29 92

DEV MAÇTA KAZANAN İSTKİTLER OLDU !

DEV MAÇTA KAZANAN İSTKİTLER OLDU !
İki nağmalup takımın maçında , gülen taraf İSKİTLER OLDU !

İki nağmalup takım , İstkiker ve Bağlumgücü karşı karşıya geldi. Mücadeleye ilgide oldukça yoğundu. Maç yüksek tempo da başladı. İki takımda çok istekliydi.  Dakikalar 4'ü gösterirken Samet'in attığı golle, gol perdesi açıldı !!! İskitler takımı öne geçti !  İlk yarı da istediği performansı veremeyen Bağlumgücü  oyun hakimiyetini rakibine kaptırdı. İlk yarının son 5 dakikasına girerken üst üste bulduğu iki golle farkı 3 çıkaran İskitler oldu. İlk yarı 3-0 skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf Bağlumgücü oldu. Dakikalar 29'u gösterirken Mustafa'nın attığı golle üstündeki karabulutu dagıttılar ! Bu golle birlikte maça tekrardan tutunan ekip 34 ve 38. dakikalarda bulduğu golle skoru eşitlemeyi başardı. Skorun eşitlenmesiyle birlikte mücadele de tempo iyice arttı. Dakikalar 40'ı gösterirken Ömer sahneye çıkarak , bir kez daha takımı İskitler FC öne geçirmeyi başardı. Bu gole sevinçleri sadece 4 dakika sürdü. 4 dakika sonra hakem İSA YAZ penaltı noktasını gösterdi !! Topun başına geçen Mustafa PINAR , panenka vuruşuyla topu filelere gönderdi.Son 5 dakikaya eşitlikle girildi. 

Mücadelenin son dakikasına girerken , rakip sahaya iyi sızan İskitler kaptanı Murat TOK, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda , topu filelerle buluşturmayı başardı ve takımına 3 puanı kazandırdı ! Mücadele 5-4 İskitler FC'nin üstünlüyle sonuçlandı! Bu maçla birlikte Bağlumgücü'nün nağmalup serisi bozulmuş oldu !

İSKİTLER FC ARTIK LİGDE TEK NAĞMALUP TAKIM OLDU !

Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.