Call Center : 0 553 959 29 92

Dinamo Başkent Galibiyete Kavuştu !

Dinamo Başkent Galibiyete Kavuştu !
Dinamo Başkent takımı uzun bir aradan sonra galibiyete kavuştu !

Dinamo Başkent takımı ile Babayiğitler takımı karşı karşıya geldi. Müsabaka oldukça yüksek tempoda başladı. Dakikalar 1 gösterirken Buğra skoru 1-0 getirmeyi başardı. Babayiğitler takımı daha maça konsantre olamadan kalesinde ikinci golü gördü. Maça harika bir başlangıç yapan Dinamo Başkent takımı bugun gerçekten çok istekliydi. İlk yarının sonlarına doğru açılan Babayiğitler takımı üst üste bulduğu iki golle skoru eşitlemeyı başardı. İlk yarının son dakikalarında tekrardan sahneye çıkan Buğra skoru 3-2 getirdi ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya da fırtına gibi bir başlangıç yapan Dinamo Başkent takımı resmen gol oldu yağdı.  Bugun sahada oldukça istekli olan ekip üst üste bulduğu gollerle farka koştu. Müsabaka 10-2 skorla , Dinamo Başkent'in üstünlüğüyle sonuçlandı. Uzun bir aradan sonra galibiyete kavuşan Dinamo Başkent takımında moraller tazelendi .

Babayiğitler takımı ise bugun sahada vasat'ın altında bir performans gösterdi. Sahada yorgun ve isteksiz gözüken ekip , kötü bir skorla evine döndü...

Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.