Call Center : 0 553 959 29 92

GERGİN MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI !

GERGİN MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI !
İki devin karşılaşmasında gülen taraf olmadı !

Çağdaş Cumhuriyet ile Son Osmanlılar karşı karşıya geldi. İki devin maçı oldukça yüksek tempoda başladı. Maça golle başlayan taraf Son Osmanlılar takımı oldu. Dursun'un ortaladığı top Çağdaş Cumhuriyet defansına çarpıp yön değiştirdi ve top filelerle buluştu. Maça hızlı başlayan ekip Dursun'un attığı harika golle skoru 2-0 getirmeyi başardı.   İlk 10 dakikada istediği oyunu sahaya yansıtamayan Çağdaş Cumhuriyet yediği bu golle birlikte kendine gelmeye başladı.  Dakikalar 12 gösterirken Mert'in şutu kalecinin büyük hatasıyla filelerle buluştu ve Çağdaş Cumhuriyet bu golle birlikte moral tazeledi.

Bu golden sonra müsabaka da tempo iyice arttı.  Dakikalar 14 gösterirken Doğukan'ın sert sutuyla Son Osmanlılar takımı tekrardan farkı açmayı ikiye çıkarmayı başardı.  İlk yarının son dakikalarına girerken Mert tekrardan sahneye çıkarak Çağdaş Cumhuriyet adına skoru 3-2 getirdi.

İkinci yarıda iki takımda oldukça istekliydi. Son Osmanlılar farkı açmaya çalışırken , Çağdaş Cuhmuriyet Spor skoru eşitlemek adına girişmlerde bulundu. Dakikalar 34 gösterirken  maçın yıldızı Mert tekrardan sahneye çıkarak skoru eşitlemeyi başardı.  Müsabakanın son 5 dakikasına eşitlikle girilirken Son Osmanlılar takım oyuncusu Doğukan söğüt çift sarı kartdan oyun dışında kaldı. Son dakikalar da gol sesi çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.


SON OSMANLILAR OYUNCUSU DOĞUKAN SÖĞÜT ÇİFT SARIDAN GÖRDÜĞÜ  KIRMIZI KART SEBEBİYE DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ !

SON OSMANLILAR TAKIM OYUNCUSU İBRAHİM DURU HAKEME TEHTİT , OLUMSUZ SÖYLEM , OLUMSUZ DAVRANIŞLAR  VE HARAKETLERİNDEN DOLAYI DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ !

SON OSMANLILAR TAKIM OYUNCUSU BURAK YILMAZ , SAHA KOORDİNATÖRÜNE OLUMSUZ SÖYLERİMDEN DOLAYI DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ !


FUTBOLKOLİG  DİSİPLİN KURULU CEZALARI EN KISA SÜRE AÇIKLAYACAKTIR .

Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.