Call Center : 0 553 959 29 92

SAHA DA KAZANAN ÇIKMADI , PUANLAR PAYLAŞILDI !

SAHA DA KAZANAN ÇIKMADI , PUANLAR PAYLAŞILDI !
QARABAĞ 1987 LİGE GERİ DÖNDÜ !

QARABAĞ 1987 İLE Ayvalı United karşı karşıya geldi. Mücadele oldukça yüksek tempo başladı . Maça iyi başlayan taraf Qarabağ takımı oldu. Üst üste bulduğu iki golle skoru 2-0 getirmeyi başardılar. Ligin güçlü ekiplerinden Ayvalı United son 10 dakika da skoru eşitlemeyi başarsa da , ilk yarının son dakikasında yediği gol ile skoru koruyamadı. İlk yarı 3-2 Qarabağ 1987 üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan Qarabağ takımı skoru 4-2 getirmeyi başardı. Bu golden sonra oyunun hakimiyeti , Ayvalı United takımına geçti. Bugun 3 rotasyona gıden Ayvalı United , hücüm hattında  yaratıcı olmakta hayli derece de zorlandı.  Müsabaka'nın  son 10 dakıkasına girilirken skor 4-3 geldi.

Dakikalar 43 gösterirken Ayvalı United kaptanı kırmızı kart ile sahadan atıldı. Mücadeleye 1 kişi eksik devam eden Ayvalı United , hala umutluydu. Mücadele'nin son dakikasında sahneye çıkan Mert harika bir aşıttırma vuruşla skoru eşitledi. Uzatma dakikalarında gol sesi çıkmadı ve puanlar paylaşıldı. 

Ligdeki ilk maçında 1 puanı alan QARABAĞ Takımı izleyenlere umut verirken , Ayvalı takımı ise bir kişi eksik kalsada maça tutunmayı başardı.

Ayvalı United oyuncusu İlker DEĞİRMENCİ , gördüğü kırmızı kart nediyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir. ( Sahadan çıkarken , olumsuz davranışlar , hakeme hakaret , lige haraket söylemlerinden ikinci kez disiplin kuruluna sevk edilmiştir.)

KARAR 48 SAAT İÇİNDE AÇIKLANACAKTIR ...

Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.