Call Center : 0 553 959 29 92

Son Osmanlılar , Zorlansa da Kazanmasını Bildi !

Son Osmanlılar , Zorlansa da Kazanmasını Bildi !
Son Osmanlılar , mücadeleyi 5 kişi tamamlasa da kazanmasını bildi!

Son Osmanlılar takımı ile Ufuktepegücü takımı karşı kaşıya geldi. Mücadele oldukça yüksek tempoda başladı. İki takım da oldukça iştahlıydı. Mücadele de ilk 10 dakıka da gol sesi çıkmadı. Dakikalar 14 gösterirken Ethem, kalecinin acıldığını gördü ve düzgün bir aşıttırma vuruşla takımını öne geçirdi ! İlk yarının son dakikaların da sahneye çıkan kaptan Furkan takımını adına skoru eşitledi ! İlk yarı 1-1 sonuçlandı. 

İkinci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapan taraf Ufuktepe oldu. Dakikalar 27 gösterirken Okan'ın attığı golle öne geçmeyi başardılar Skoru da eline alan ekip oyuna ağırlını koymaya başladı. Topun hakimiyeti elinde olan ekip net fırsatlara girsede kaleciyi geçmekte zorlandı.  Dakikalar 35 gösterirken , Mert sahneye çıkarak Son Osmanlılar adına skoru eşitlemeyi başardı. 

Bu golden sonra mücadele de tempo iyice arttı. Zaman zaman skorun da verdiği heyecanla mücadele de sertlikde attı. İzleyenlere büyük bir seyir zevki veren mücadele derbi tadı veriyordu. Son 5 dakikaya eşitlikle girildi. Dakikalar 47 gösterirken maçın yıldızı Ethem attığı golle takımı Son Osmanlıları bir kez daha öne geçirmeyi başardı. Dakikalar 48  gösterirken Osmanlılar kaptanı , Mustafa ikinci sarıdan oyundan atıldı. Bu karttan sadece 1 dakika sonra Devran , topu elle keserek ikinci sarıdan oyundan atıldı. Bu kırmızyla birlikte Son Osmanlılar müsabakaya 5 kişi devam etti. Müsabaka boyunca harika bir oyun sergileyen Ufuktepegücü , skoru eşitlemek adına elinden gelenii yapsada kaleciyi geçmekte zorlandı. Mücadele 3-2 Son Osmanlılar üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Son Osmanlılar takım oyuncusu Mustafa Kaleoğlu çift sarıdan gördüğü kırmızı kart nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir.

Son Osmanlılar takım oyuncusu Devran Dilekçi çift sarıdan gördüğü kırmızı kart nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir.

Son Haberler

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

RHİNO KAPIYI ARALAMADI RESMEN KIRDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

DALA SPOR GOL OLDU YAĞDI !

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

MOSS SPOR DOSTLUKLA KAZANDI!

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.