DİSİPLİN KURULU KARARLARI AÇIKLANDI !

DİSİPLİN KURULU KARARLARI AÇIKLANDI !
----------------------------

Futbolkolig Disiplin Kurulu Kararıdır…

- 04.02.2022 Tarihinde Futbolkolig Playofflar Son 16 takvimi açıklanmıştır ve 09.02.2022 tarihine, Saat 21.00’a Doğanlarcity – King Power Maçı Planlanmıştır.

King Power Takımı Maça 24 saatten az bir zaman kala ( Maç Gecesi ) İzmir sorumlumuzu bilgilendirmekle beraber organizasyon olarak her zaman yaptığımız gibi gerekli uygun koşullar sağlanmaya çalışılmış, ancak Playoff organizasyonun fikstürlü ve yoğun bir takvime sahip olması nedeni ile uygun koşullar sağlanamamakla birlikte King Power takımı bu durumla ilgili bilgilendirilmiştir. Tüm bu yaşananlar olayların sonucunda ;

Maç günü King Power Takımı Maça yaklaşık 30 dakika geç gelmiş ve maç oynanamamıştır.

*Daha önce yazılı ve sözlü olarak tebliğ ettiğimiz ve kural kitabında da belirtilen hüküm gereği maçın sonucu 3-0 Doğanlarcity Takımı lehine tescillenmiştir.

 

- 09.02.2022 Tarihinde Saat 22.00 da Hükümdar Spor ve Haddini Bilbao takımı karşı karşıya gelmiştir.

Maçın bitimine sayılı dakikalar kala her iki takım da gerek sahanın içerisindeki hakeme, gerekse rakip oyuncularına sözlü baskıyı arttırmış ve son olarak Ercan Demirok ve Sefa Serbest arasında yaşanan arbede sonucu maç oynanamayacak bir hal almıştır. Bu durumlardan dolayı Koordinatör ve Hakemimizin kararı ile maç durdurulmuştur. Yaklaşık 20 dakika sonra Her iki takım kaptanının da onayı ile maç doğrudan penaltı vuruşları ile devam etmiş ve Hükümdar Spor sahadan galip ayrılmıştır. Maç sonrasında Haddini Bilbao takımının itirazları sonucu Hükümdar Spor takımının transfer hareketleri incelemeye alınmıştır.

Disiplin kurulunun bilgisi ve yetkisi dışında herhangi bir usulsüzlük tespit edilmemiştir.

*Maçın Skorunun Olduğu Gibi Tescillenmesine Karar Verilmiştir.

 

- 12.02.2022 Tarihinde Kuruçay SK ve Spartak Bornova takımı karşı karşıya gelmiştir. Daha öncesinde ard arda 2 maçına geç gelen Kuruçay SK takımı bu sefer de yetkili kimseyi bilgilendirmeden maça çıkmamıştır.

*Maçın 3-0 Spartak Bornova Takımı Lehine Tescillenmesine ve

*Kuruçay SK takımının organizasyondan SÜRESİZ MEN edilmesine karar verilmiştir.


- 09.02.2022 Tarihinde Hükümdar Spor - Haddini Bilbao Karşılaşmasında Hükümdar Spor Defans oyuncusu Halil Azgın maç esnasında saha içerisinde hakemimize hakaret ve küfür içeren kelimeler telafuz etmiştir.

*Hükümdar Spor oyuncusu Halil Azgın çeyrek final karşılaşmalarında forma giyemeyecektir ve 2 maç ceza almıştır.

Playoff maçları esnasında taraftar gruplarının saha içerisine küfürlü ve olumsuz müdahele etmesi kesinlikle yasaktır. Disiplin kurulumuzun aldığı son karar çerçevesinde takımlar kendi taraftar gruplarından da sorumludur. Taraftarların maça olan olumsuz etkisi boyutunda yaptırım uygulanacağının ve bu konuda asla taviz verilmeyeceğinin bilgisini tüm Futbolkolig ailesine sunarız..

Son Haberler

NEFESLERİ KESTİLER !

NEFESLERİ KESTİLER !

KAZANAN ÇIKMADI !

KAZANAN ÇIKMADI !

DAYKO CİTY SON ANDA GALİBİYETE UZANDI

DAYKO CİTY SON ANDA GALİBİYETE UZANDI

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.