DİSİPLİN KURULU KARARLARI AÇIKLANDI !

DİSİPLİN KURULU KARARLARI AÇIKLANDI !
DİSİPLİN KURULU KARARIDIR

FUTBOLKOLİG HALI SAHA LİGİ DİSİPLİN KURULU KARARIDIR..

- 22.07.2022 Tarihinde Evka5 sahasında Zeytinlik Saint Germain ile Tiki Taka takımı karşılaşmıştır. Maçta Hasan Baycan isimli Tiki Taka oyuncusu, Hakeme küfür ettikten sonra kırmızı kart ile cezalandırılmış ve hemen akabinde hakeme doğrudan fiziksel saldırı teşebbüsünde bulunmuştur.

KARAR:

Hasan Baycan isimli oyuncu Organizasyondan SÜRESİZ men edilmiştir.

 

- 18.07.2022 Tarihinde İzmirsamsunspor ile Hükümdar Spor karşı karşıya gelmiştir. Maçın son bölümlerinde Hükümdar spor oyuncuları Halil Azgın ve Resul Oğuz saldırgan tavırlar sergilemiş ve maç bittikten sonra bile centilmenlik dışı hareketlere devam edilmiştir.  /     21.07.2022 tarihinde Yılmaz Makine ve Hükümdar Spor takımı karşı karşıya gelmiştir ve karşılaşmada maç boyunca Halil Azgın isimli oyuncu yine centilmenlik dışı ve saldırgan tavırlar sergileyen davranışlarına hız kesmeden devam etmiştir. Hükümdar Spor takımının bir çok karşılaşmada centilmenlikten uzak saldırgan tavırları gerek ligimizin ortamına, gerekse marka değerimize doğrudan zarar vererek tolerans sınırlarımızı zorlayacak bir hal almıştır. Ligimizin iki sezonunun da şampiyonu olan Hükümdar spor takımına saygı ve tebriklerimizi sunmak ile birlikte, Bu tarz davranışların devamı durumunda doğrudan takımın kendisinin cezaya tabii tutulacağını duyurmak isteriz.

KARAR

Halil Azgın isimli oyuncu yukarıda belirttiğimiz olaylar neticesinde ve öncesinde haberdar olduğumuz, ama sadece sözlü bir şekilde uyardığımız saldırgan ve centilmenlik dışı davranışları devam ettirmesine bağlı olarak, Organizasyondan SÜRESİZ men edilmiştir.

Resul Oğuz isimli oyuncu organizasyondan 2 ( iki ) maç men edilmiştir.

 

- 16.05.2022 tarihinde Disiplin Kurulumuz Başaran Junıors oyuncusu Özkan Balcı’ya belirli sayıda maçtan men cezası vermiştir. Özkan Balcı isimli oyuncu cezalı olduğu süre zarfında tribünden saldırgan tavırlarına devam etmiştir. Cezası bittikten sonra oynadığı karşılaşmalarda aynı şekilde doğrudan sakatlamaya yönelik fouller yapmaya, rakibe ve hakeme karşı saldırgan ve centilmenlik dışı tavırlar sergilemeye hız kesmeden devam etmiştir.

KARAR:

Özkan Balcı isimli oyuncu organizasyondan SÜRESİZ men edilmiştir.

 

- Aktif olarak Bey Diyceksiniz takımında forma giyen Doğukan Özkan isimli oyuncu kendi takımının dahil olmadığı Battalbey FC – İzmirsamsunspor maçında tirübünden provake edici davranışlarda bulunmuş ve bu davranışlar saha içerisindeki oyuncuları ve hakemi doğrudan olumsuz yönde etkilemiştir. Ayrıca yine Battalbey takımına karşı oynadığı karşılaşmada maç sonunda doğrudan battalbey oyuncusuna yönelik ağır küfürler sarf etmiş ve saldırgan tavırlarda bulunmuştur. Bu yaptığı davranışlar sonucu maç sonunda kırmızı kart görmüştür.

KARAR

Doğukan Özkan organizasyondan 2 ( iki ) maç men edilmiştir.

-25.05.2022 tarihinde Spartak Bornova ile Tiki Taka takımı karşı karşıya gelmiştir. Maçın sonunda Spartak Bornova takımında forma giyen SİNAN CAN ÖZBAYKIZ ve ÜNAL TATLI isimli oyuncular hakeme doğrudan hakaret içeren cümleler kullanmışlardır.

KARAR

Sinan Can Özbaykız organizasyondan 5(BEŞ) maç men edilmiştir

Ünal Tatlı organizasyondan 2(İKİ) maç men edilmiştir.

 

Organizasyonumuzun huzurunu bozan, Fair play ortamını zedeleyen, Hırs adı altında ‘’çirkeflik’’  yaparak gerek takımlarımızı gerekse çalışanlarımızı etki altında bırakmaya çalışan oyuncular ve onların içerisinde bulundukları takımlar ivedilikle cezalandırılmaya devam edecektir.

Kararlara itiraz söz konusu değildir. 

Son Haberler

NEFESLERİ KESTİLER !

NEFESLERİ KESTİLER !

KAZANAN ÇIKMADI !

KAZANAN ÇIKMADI !

DAYKO CİTY SON ANDA GALİBİYETE UZANDI

DAYKO CİTY SON ANDA GALİBİYETE UZANDI

Yorumlar

  • Henüz herhangi bir yorum yapılmamış.